Volim te, bez riječi: Kako muškarci pokazuju ljubav?

Foto: GQ

U FILMOVIMA nas uče da je najpametnije samo reći nekome da ga voliš, pa postoji veliki broj žena koje neće vjerovati da su voljene dok ne čuju te dvije male riječi. Neki ih muškarci jednostavno ne žele izgovoriti, jer im stvaraju preveliki pritisak, ali to nikako ne znači da su bezosjećajni gadovi. Oni itekako pokazuju ljubav, a ovo su samo neki od načina.
 
Dugački, strastveni poljupci
 
Cher je imala pravo kad je u pjesmi "The Shoop Shoop Song" pjevala da je sve u njegovom poljupcu. Način na koji te ljubi govori puno više od toga što kaže prije ili poslije poljupca. Ako te ljubi strastveno, ne trebaju ti riječi da bi znala kako se osjeća.
 
Njegovi frendovi
 
Oni mogu glumiti da si im draga zbog njega, ali to ćeš odmah primijetiti. Ako su njegovi prijatelji prema tebi nastrojeni prijateljski i tretiraju te kao jednu iz ekipe, sasvim je jasno da si važna.
 
Ponašanje nakon poljupca
 
Ako se odmah povuče, znači da nešto nije u redu, no ako se tvoj dečko nakon poljupca smiješi i gleda te u oči, govori ti da mu je stvarno stalo. Neki će muškarci poljupce shvatiti kao uvertiru u seks, a ako cijela priča ne završi seksom, biti će vidno razočarani. Dečko koji je sretan samo jer te poljubio, pokazuje da te voli.
 
Sluša te
 
Ne samo kada pričaš o stvarima koje su njemu zanimljive, nego općenito. Tip koji se trudi čuti kako ti je prošao dan, onaj koji pamti sitnice koje si spomenula onako usput - to je tip koji ti pokazuje ljubav.