Vruće štivo za hladne dane: "Pedeset nijansi mračniji"

BESTSELER autorice E. L. James "Pedeset nijansi mračniji", drugi dio trilogije koja prati avanture Anastasie Steele, od sada je dostupan i vama na Profil Mozaik web shopu!

Nakon što je prva knjiga "Pedeset nijansi sive" srušila sve rekorde i s 40 milijuna prodanih primjeraka postala jedan od najvećih svjetskih bestselera današnjice, u izdanju Profila stigla je i druga knjiga.

Preplašena neobičnim ukusom i mračnim tajnama prelijepog, mučenog mladog poduzetnika Christiana Greya, Anastasia Steele prekinula je njihov odnos kako bi započela novu karijeru u jednoj izdavačkoj kući u Seattleu.

No u svakom trenutku misli su joj ispunjene žudnjom za Christianom i, kada joj on predloži novi dogovor, Anastasia ne može odoljeti. Stare strasti ponovo se rasplamsaju i njih dvoje započnu novi senzualni odnos, a Anastasia saznaje više o mučnoj prošlosti njezina opsjednutog i zahtjevnog ljubavnika.

Dok se Christian bori sa svojim demonima, Anastasia se mora suočiti s bijesom i zavišću svojih prethodnica te donijeti najvažniju odluku u životu. Romantičan i neobuzdan, ovo je serijal koji nije opsjeo samo glavnu junakinju nego i one koji željno iščekuju još jedan nastavak.

Predbilježiti se možete samo na Profil Mozaik webshopu www.profil-mozaik.hr
Udubite se u ovu uzbudljivu priču čak prije nego dođe u knjižare!

Pitate se kako?  Sve što trebate napraviti je naručiti knjigu na Profil Mozaik web shopu po cijeni od 99 kn, a ona tada stiže besplatnom dostavom na vašu kućnu adresu prije nego dolazi u knjižare. No to nije sve!!!

Prvih 10 osoba koje pošalju mail na rouge@index.hr s naslovom "Želim ovu knjigu", dobit će knjigu na poklon!

PROFIL MOZAIK i INDEX.HR  VAS NAGRAĐUJU!!! Zato požurite!

Predbilježite se za svoj primjerak na  profil-mozaik.hr, budite među prvima koji će pročitati Pedeset nijansi mračnije i saznajte zašto je baš ova knjiga broj 1 na ljestvicama najprodavanijih naslova New York Timesa, USA Today, Barnes & Noble, Amazon.com i Amazon.co.uk!

Ako niste pročitali prvu knjigu iz trilogije, Pedeset nijansi sive, možete je također naručiti OVDJE