Započeo ljetni modni san na Bolu: Donosimo i vruću ekskluzivu!

Foto: Press Foto

ČETVRTU godinu po redu, tim Fashion.hr-a ugostio je ljubitelje mode u prekrasnom Bolu na Braču kako bi im predstavio cruise kolekcije u ambijentu koji ih najbolje ističe.

Dugačka bijela pista još je jednom postavljena na jednoj od najslavnijih plaža u Hrvatskoj, a modni svijet sjatio se kako bi pogledao što su spremili domaći, ali i neki strani dizajneri.



Prva večer bila je lišena domaćih modnih imena pa je tako modni koncept XYZ predstavio miš maš ljetnih kolekcija svojih najjačih brandova kao što su Armani, Dsquared, Just Cavalli, Michael Kors, Burberry, Armani Jeans i drugi.



Izrazito nosivi komadi s potpisima ovih slavnih brandova predstavili su ljetnu modu u punom sjaju, a cure i dečke iz publike podsjetili na neke nezaboravne komade i kombinacije koji uvijek izgledaju efektno.

Naravno, i ovog puta dojam je pojačao "novi val" hrvatskih manekena i manekenki na kojima sve izgleda apsolutno - besprijekorno!



Večeras ćemo se "dočepati" i domaćih modnih vijesti jer će nam svoje cruise kolekcije predstaviti Martina Felja, Antonija Jakšić, Zoran Aragović i Jelena Stefanović, dok ćemo zadnje večeri gledati modele Pavle Aleksić, Young@Squata, Aleksandra Žarevca i Ivice Skoke!

VRUĆA VIJEST! Simpatični Ivica Skoko, odao nam je nešto zaista zanimljivo: sutra ćemo na vjetrovitoj pisti u prekrasnom Bolu po prvi puta vidjeti i njegove modele za muškarce! Jedva čekamo!