Zašto se ne bi trebala brinuti: Njegova najbolja prijateljica, tvoja najgora neprijateljica

JESI li ikad bila u vezi s nekim tko ti je nakon određenog vremena obznanio vijest da osim tebe, njegove majke i rodbine, postoji još jedna važna žena u njegovom životu? Jer njegov je najbolji prijatelj zapravo žena. Iako ti na prvu loptu ovo može zvučati prilično zastrašujuće, njegova prijateljica, a tvoja "neprijateljica" možda uopće nije tako strašna kao što je ti zamišljaš. Da, postoji tona razloga zašto bi se mogla osjećati ugroženom zbog njegove "sekice", ali također postoji masa razloga zašto ti ona ne predstavlja apsolutno nikakvu opasnost:

Tvoja je pozicija sigurna

Samopouzdanje je vrlina koja je uvijek bila i bit će seksi. Osim toga, ako si samopouzdana osoba, mrštenje tvojih frendica na spomen njegove najbolje "druge bolje polovice" neće ti predstavljati nikakav problem. Osim toga, ti si u vezi s njim, ne ona.

Ona je u vezi s nekim


Ako najbolja frendica tvog dečka ima nekog posebnog u svom životu, to bi ti trebao biti prvi znak da prestaneš brinuti. Možda biste mogli svi zajedno otići na dupli spoj i pritom se urnebesno zabaviti.

Ti imaš najboljeg prijatelja


Ako se nalaziš u sličnoj poziciji kao i tvoj dragi, nemoj si dopustiti da budeš licemjerna i osuđuješ njegovo prijateljstvo s "njom". Sudi prema sebi - ako sa svojim frendom imaš čisto platonski odnos, zašto misliš da on to isto nema sa svojom frendicom?

Ne smeta mu ako se vas dvije počnete intenzivno družiti

Ovdje bi mogla primijeniti izreku "Prijatelje drži blizu, neprijatelje još bliže". Nema boljeg načina eliminiranja prijetnje od održavanja i više nego dobrih odnosa s istom. Ako tvom dečku ne smeta tvoje prijateljstvo s njegovom frendicom, onda nemaš razloga za brigu.

Povjerenje

Povjerenje je jedna od najbitnijih stavki u vezi. Ako svom dečku vjeruješ sto posto (jer ti nijednom nije dao razlog da u nešto posumnjaš) onda ti "situacija" s njegovom najboljom prijateljicom ne bi trebala predstavljati problem.