Zbog njega se isplati otići u kino: Mark Wahlberg dobio ulogu u novome nastavku "Transformersa"

AMERIČKI glumac i bivši glazbenik - Mark Wahlberg, dobio je ulogu u četvrtom nastavku popularne filmske franšize "Transformers", koja će se u kinima moći pogledati tek 27. srpnja 2014. godine.

Redatelj Michael Bay i Mark nedavno su surađivali na projektu "Pain and Gain" - filmu o bodibilderima koji postanu kriminalci (u kina dolazi u travnju sljedeće godine), prenosi Too Fab.

"Mark je sjajan. Super smo se zabavili na snimanju filma 'Pain and Gain' i jako sam 'nabrijan' na ponovnu suradnju s njime. Glumac njegova kalibra je savršen za pojačanje franšizi poput 'Transformersa'", izjavio je Bay. Moramo priznati kako jedva čekamo Markove nove scene bez majice u kojima će pokazati svu raskoš svojih mišića!

Prva tri nastavka "Transformersa" nisu oduševili kritičare, ali su zato gledatelji rekli svoje donijevši filmu zaradu od 2.6 milijardi dolara.

No nemojte očekivati preslatkog Shiu LaBeoufa u sljedećem nastavku jer glumac je za The Hollywood Reporter izjavio kako je završio s blockbusterima jer "rad u filmskom studiju je jednak prstu u dupetu".