Želiš promijeniti neke stvari kod svog dečka? Trebaš znati taktiku!

Foto: Man About Town

KOLIKO si puta dosad pokušavala promijeniti stvari kod svog dečka?

Zanimalo nas je kako to postići i je li uopće ostvarivo. Mnogi od nas, iako vole svog partnera, voljeli bi promijeniti neke stvari na njemu bez obzira. No, jednako tako većina griješi u jednoj stvari - komunikaciju na tu temu vrlo često započinju na "grub" način, kritiziranjem, sarkazmom ili povišenim tonovima.
 
Ima puno toga u onoj "lijepa riječ otvara sva vrata". Upravo zato, stručnjaci savjetuju da umjesto vikanja odabereš smireni razgovor. Pa tako slijedeći put umjesto "grubog starta" zašto suđe i dalje nije oprano, pokušaj mu na smireniji način objasniti kako si jako umorna i kako bi se voljela odmoriti, pa ako bi on to mogao riješiti.
 
Takav je razgovor uvijek bolje započeti sa "ja", nego sa "ti". U većini slučajeva će takva komunikacija uroditi plodom, bez njegovog okretanja očiju, mišljenja kako sve pokušavaš kontrolirati i kako se samo dereš te svađe.
 
Iskreni razgovor o tome kako se doista osjećaš, bez vrijeđanja i zapovijedanja, način je na koji postoji velika šansa da ćeš utjecati na njega. Za ovaj drugi ništa ne garantiramo.