A ti se žališ na svoju: Ove su cure na glasu kao najgore celebrity šefice

Foto: Instagram, Splash News, AFP, JLP

ZA ove slavne cure ne bi voljele raditi...


1. Mariah Carey

Osim po prekrasnom glasu i bujnim oblinama, Mariah je poznata i po tome što je grozna šefica. To je otkrila njezina bivša asistentica Yiser Oliver, koja je radila 16 sati na dan, bez stanke za ručak, ali i bivša dadilje njezine djece, koja je morala biti na poslu od 0-24, također bez pauze za kratki odmor ili obrok. Na kraju joj je Mariah dala otkaz, jer se predobro brinuli o njezinoj djeci. Obje su ju kasnije tužile.



2. Lindsay Lohan

"Zločesta holivudska cura" Lindsay Lohan, poznata je kao okorjela partijanerica, ali i kao "šefica iz pakla". Naime, 2012. godine, završila je iza rešetaka, jer je skrivila prometnu nesreću, no pokušala je natjerati svog asistenta Gavina da preuzmu krivnju umjesto nje. Nakon što ju je on izvukao iz zatvora, Lindsay ga je prvo napala, a zatim i izbacila iz auta.



3. Lady Gaga

Možda misliš kako je san raditi za slavnu osobu poput Lady Gage, ni njezina bivša asistentica Jennifer O'Neill savjetuje ti da razmisliš ponovno. Ona je i podigla tužbu protiv svoje bivše šefice, tvrdeći kako joj je morala biti na raspolaganju 24/7, a navodno je i morala spavati s njom u istom krevetu, jer pjevačica ni to nije htjela raditi sama.



4. Kim Kardashian

Iako slavna starleta često ističe kako čvrsto stoji s obje noge na zemlji te se čini kao jedna od simpatičnijih slavnih faca, čini se kako nije takva prema onima koji rade za nju. Ovo su samo neki od njezinih zahtjeva: nošenje prtljage, cjenkanje, glumljenje štita, kada joj se približe paparazzi, slušanje njezinih žalopojki o nepristojnom konobaru od sinoć, ali i najčudniji - slanje sexy poruka njezinom suprugu Kanyeu.



5. Naomi Campbell

Slavni top model, od 1998. do 2008. godine, zaradio je čak 10 tužbi, i to sve zbog svoje temperamentne naravi. Naomi tako voli bacati telefone i mobitele u svoje asistente i spremačice, a ima i vrlo detaljne zahtjeve, kao npr. da u njezinoj hotelskoj sobi uvijek mora biti 25 svijeća, raspoređenih na točno određena mjesta: 5 u kupaonici, 10 u spavaćoj sobi i 10 u dnevnoj. Ako to ne napraviš kako treba, nešto ti očito doleti u glavu.



6. Katherine Heigl

Plavokosa zvijezda serije "Uvod u anatomiju" i kraljica glupavih američkih komedija, možda se čini kao vrlo slatka i simpatična osoba, no njezini bivši asistenti tvrde kako njezini zahtjevi premašuju zahtjeve puno većih holivudskih zvijezda. Navodno ju ne mogu smisliti niti njezini kolege, jer je vrlo bezobrazna na setu, a to vrijedi i za njezinu mamu, koja joj je menadžerica te također često vrijeđa ljude.



7. Rihanna

I barbadoška ljepotica našla se na ovom popisu, a optužbe su krenule nakon njezinog prekida s Chrisom Brownom. Navodno je Rihanna svu nervozu, tugu i bijes prenosila na ljude koji su radili za nju te imala gotovo nemoguće zahtjeve, a baš nikada nije koristila riječi poput "molim" i "hvala".



8. Anna Wintour

Prva dama američke modne Biblije Vogue, Anna Wintour, navodno je bila inspiracija za slavni film "Vrag nosi Pradu". Kad se sjetimo scene u kojoj Meryl Streep traži od Anne Hathaway da joj za djecu nabavi novi nastavak "Harryja Pottera", koji još nije niti izašao, sve što možemo reći da ako su priče istinite, ne bi voljele biti u koži njezinih asistenata.