Adriana Lima trenutno je u Crnoj Gori s dobro vam poznatim muškarcem

Foto: Instagram 

JE li na pomolu pomirenje?
 
Victoria's Secret anđelica i jedna od najljepših žena svijeta, 36-godišnja manekenka Adriana Lima, trenutno uživa u našem susjedstvu, točnije u Crnoj Gori, a to definitivno nije prvi put da je tamo.
 
 
I za vrijeme braka sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, s kojim ima dvije kćeri, seksi Brazilka često je odmarala upravo tamo, a šuška se kako joj i sada društvo radi upravo bivši suprug.
 
 
Naime, oboje su u isto vrijeme na svojim Instagram profilima objavili kadrove iz Crne Gore pa nije dugo trebalo da se počne šuškati kako je pomirenje na pomolu. Marko je ranije s kćerima boravio u Srbiji, a sada im se pridružila i Adriana, no zasad nema nikakve potvrde da se ne radi samo o obiteljskom okupljanju.
 
 
Podsjetimo, par se upoznao 2007. godine, a svega 9 mjeseci kasnije košarkaš je kleknuo pred ljepoticu. Vjenčanje je uslijedilo 2009. godine na Valentinovo. 2014. godine potvrđeno je kako se par odlučio rastati, no sve do danas se nekoliko puta nagađalo kako su svojoj ljubavi odlučili dati još jednu šansu, iako se šuškalo da je do kraha braka dovela njezina nevjera. No, istovremeno, Adrianu se viđalo i povezivalo s drugim muškarcima.
 
 
Tako se šuškalo da je njezin novi odabranik sin legendarnog glumca Clinta Eastwooda, Scott, ali i voditelj Ryan Seacrest. U međuvremenu, crnokosa Brazilka ljubila je tri muškarca: Juliana Edelmana, igrača američkog nogometa, Matta Harveyja, igrača bejzbola te Joeja Thomasa.
 
 
Juliana i Matta uvukla je i u ljubavni trokut, a zbog svega navedenog dobila je i nadimak "ljepotica hladnog srca". S obzirom na to da su na kraju obojica odustala od nje te Brazilka solira, glasine o pomirenju s bivšim suprugom nimalo ne čude.