Ako želite da požali što vas je ostavio, ovo je savršen način ponašanja

Foto: Instagram

BUDIMO iskreni, većina ostavljenih žena voljela bi da njihov bivši požali što je prekinuo s njima.

Nažalost, većina žena to radi na sasvim pogrešan način. Objavljivanje ljutitih statusa, pjesama koje potpisuje Adele i citata o tome da su muškarci svinje neće natjerati muškarca da shvati da je pogriješio. Ove stvari bi, s druge strane, mogle napraviti baš to:

Izgledajte kao milijun dolara

Mnoge žene nakon prekida padnu u depresiju i prestanu se truditi oko sebe. Umjesto da postanete klišej, iskoristite ovo vrijeme i uložite malo truda u svoj izgled. Kad vidi da bez njega izgledate bolje, njegov će ego sigurno biti pogođen.

Ostanite neutralne

Umjesto klasičnog ponašanja u kojem žene dramatično reagiraju na prekid, jednostavno ostanite neutralni, baš kao da se ništa nije dogodilo. To će ga u potpunosti iznenaditi.

Osvojite njegove frendove

I ovdje žene često griješe pa prijatelje svog bivšeg obasipaju negativnim riječima o njemu. Umjesto toga, budite toliko divne prema njima da će mu sami reći da je pogriješio.

Bavite se sobom

On će očekivati da ćete provoditi dane razmišljajući o njemu, a vi umjesto toga provodite dane razmišljajući o sebi.

Prekinite komunikaciju

Ne sasvim jer to šalje signal da ste jako ljute, komunicirajte s njim onako kako koumnicirate s frendicom iz osnovne s kojom vam se ne da otići na kavu - pristojno i ne pretjerano angažirano.