Alicia Silverstone: Slomljeno srce liječi se i na holivudskim zabavama

Foto: Getty

41-GODIŠNJA glumica trenutno prolazi kroz razvod.

Radi se o jednoj od nekadašnjih holivudskih miljenica Aliciji Silverstone koja je prije nekoliko dana potvrdila razvod od supruga, glazbenika Christophera Jareckog.



Podsjetimo, par se upoznao davne 1997. godine ispred jednog kina, a 2005. godine održano je vjenčanje na jezeru Tahoe na koje je mladenka stigla bosa.

Kako bi vas poštedjeli računanja, par je proveo zajedno više od dva desetljeća, od toga 13 godina u braku, a zajedno imaju i 6-godišnjeg sina Beara Bluea.



"Još uvijek se jako vole i poštuju te će ostati bliski prijatelji, no donijeli su zajedničku odluku da će se rastati nakon što su zajedno proveli 20 godina. Imaju sina o kojem će se i dalje ravnopravno brinuti", stoji u službenom priopćenju.

A glumica je sinoć bila jedna od uzvanica Vanity Fair partyja nakon dodjele Oscara na kojem je zablistala u dugoj haljini boje ciklame na koju je iskombinirala crvenu clutch torbicu i velike "hoop" naušnice u zlatnoj boji.



Čini se kako je nakon razvoda plavokosa glumica spremna za tulumarenje pa vjerujemo kako ćemo ju od sad sve češće viđati na raznim holivudskim zabavama.