Amal Clooney se vratila i izgleda kao avion

Foto: Splash News

JOŠ jednom je dokazala kako ima nepogrešiv ukus za modu.

40-godišnja odvjetnica Amal Clooney svjetsku je slavu postigla nakon što se doznalo da se u nju zaljubio jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera, glumac George Clooney.
 
I ne samo to, George je pred lijepu, talentiranu i uspješnu odvjetnicu kleknuo u travnju 2014. godine, a u ljeto 2017. godine par je dobio blizance Ellu i Alexandera.
 
 
George je nekoliko puta otkad je postao otac isticao kako mu dvostruko očinstvo u šestom desetljeću života teško pada zbog svih obaveza i neprospavanih noći, a čini se kako i Amal ima poteškoća s balansiranjem poslovnog i privatnog života jer je nedavno u New Yorku viđena s poprilično velikim podočnjacima, a izostao je i njezin prepoznatljiv osmijeh.
 
No jutros je Amal odigrala pametnije pa je iz stana prema uredu krenula s velikim četvrtastim naočalama koje su joj stajale kao salivene, a oduševila je i elegantnim kompletićem suknje i sakoa od tvida u bijeloj boji.
 
 
Iako se Amal može pohvaliti visinom te dugim nogama, poslužila se provjereno dobrim trikom s nude sandalama koje vizualno izdužuju noge, a look je upotpunila i skupocjenom bijelom torbom.
 
Kosa je također, kao i uvijek, bila raspuštena i besprijekorna, a moramo priznati kako je George pravi sretnik. Ne samo da je upecao lijepu i elegantnu nego i vrlo pametnu i sposobnu ženu, zbog čega je jednom prilikom izjavio kako je njegova supruga veća ''frajerica'' od njega.
 
Slažemo se!