Ana Gruica "zaboravila" hlače i pohvalila se vitkim nogama: "Divlja mačka"

Foto: Instagram

ANA Gruica Uglešić uživa u isprobavanju odvažnih trendova i kombiniranju ekstravagantnih komada, a osim toga rado upravo zanimljivim stajlinzima ističe svoju vitku figuru.

Ništa drugačije nije ni sada.

Naime, glumica je otputovala u Varšavu te nije propustila priliku provjeriti kakav je tamo noćni život. Za tu je priliku odabrala efektnu kombinaciju zahvaljujući kojoj ne možete ostati neprimjetni.

Sako-haljina ove je sezone modni favorit brojnih trendseterica pa ne čudi što ju je i Gruica pospremila u svoj ormar. Ipak, iako je životinjski uzorak još jedan trenutni modni hit, ne znaju ga svi nositi. No ova modna maherica sasvim sigurno nije jedna od njih.

Spomenuti uzorak vješto je kombinirala uz crne i zlatne detalje te tako postigla efektnu, ali istovremeno decentnu kombinaciju. Sandale s vrtoglavo visokom petom i lakirana torba odlično su se uklopile u ovu modnu priču, a viseće zlatne naušnice bile su točka na "i".

"Divlja mačka je stigla", samo je jedan od oduševljenih komentara dok su drugi korištenjem zanimljivih emotikona jasno poručili kako smatraju da je Ana Gruica "živa vatra".