Ana Gruica zapalila Instagram zavodljivim crop topom od baršuna

SPLITSKA glumica Ana Gruica Uglešić oduvijek privlači pažnju svojim zanimljivim odjevnim kombinacijama. Zahvaljujući vitkoj liniji na kojoj joj mnogi mogu pozavidjeti bez problema nosi i one najriskantnije outfite.

Također, jasno je da prati događanja na modnoj sceni pa joj nijedan trend ne može promaknuti. U njezinom ormaru tako se nalazi i izazovna haljina koja je prošlog ljeta ponosno nosila titulu najpoželjnije, a nedavno je provjerila i kako joj stoji posuđeni, muški outfit. No, ne zazire ni od senzualnih haljina s dekolteom do pupka. Dokaz je to da Gruica, osim u glumačkom, i u modnom svijetu pliva kao riba u vodi.

Ovog puta glumica je zapalila Instagram nešto drugačijom kombinacijom.

Odjevena od glave do pete u crnu boju potvrdila je da mnogi s punim pravom upravo crnu smatraju najelegantnijom među svim bojama. No, jasno je da vještim odabirom modnih komada ona istovremeno može biti i koketna, zavodljiva te senzualna.

Ovog puta najviše pažnje privukao je baršunasti crop top s resicama. Iako je on najčešće glavna zvijezda ljeta te je rezerviran za neformalne prilike, Gruica ga je odlično uklopila u svoj zimski, otmjeni stajling.

Sve je zaokružila klasičnim sakoom, a za dozu blještavila pobrinuli su se predimenzionirani, upečatljivi komadi nakita.