Anđelice blistaju i izvan piste: Lookovi koje želimo kopirati

Foto: Splash News, Getty, Naive.hr

NESTRPLJIVO iščekujemo 28. studeni kako bismo vidjeli cjelokupni spektakl ovogodišnje revije Victoria's Secreta i raskošne outfite anđelica. Do tada smo za vas izdvojili nekoliko njihovih blistavih izdanja izvan piste koje želimo kopirati, a znamo i gdje ih možete nabaviti.

Alessandra Ambrosio nije samo kraljica među Victorijinim anđelima nego je i nepogrješiva u svojim pojavljivanjima u javnosti i trendi streetstyle odabirima.



Najpopularnije trenirka-hlače ove sezone osigurat će vam look zbog kojeg će se okretati za vama, baš kao što se okreću za Aleks. Pronaći ih možete na shopu Naive.hr po odličnoj cijeni od 299,00 kuna.

Look prekrasne plave anđelice Romee Strijd je jako jednostavan, a u isto vrijeme kulerski i chic. Oversized dugu košulju upotpunila je kratkom zelenom jaknicom i ubojitim crvenim štiklama iznad koljena (bam!).



Oversized košulja je komad koji definitivno trebate imati u svom ormaru, jer ćete ga moći kombinirati na bezbroj načina iz sezone u sezonu i uvijek izgledati "flawless''. Znamo da se investicija u basic komade uvijek isplati, a to možete učiniti na www.naive.hr.   



Savršen outfit ćete postići uvijek kada posegnete za crnom čipkastom haljinom bez obzira na to koliko dotjerani trebate biti za neki event, što nam je još jednom dokazala Devon Windsor. Baš jedna takva, elegant, classy & sassy haljina vas čeka na shopu Naive.hr .



Psst, požurite na www.naive.hr i anđeoski komadi će na vašu adresu stići kroz tri do pet radnih dana. Runway ready!