Ariana Grande druži se s novinarom kojeg je donedavno smatrala neprijateljem

Foto: Instagram

NAKON što je optužio Arianu da svoju glazbu prodaje golotinjom, ona i njena majka su poznatom novinaru Piersu Morganu očitale bukvicu i branile, osim Ariane, i druge glazbenike i poznate osobe koje je Morgan napao. 

Ipak, čini se da su Ariana i Morgan odlučili zakopati ratnu sjekiru što je potvrdio i njihov selfie na Instagramu ispod kojeg su objasnili kako je došlo do ovako bliske, prijateljske fotke. 

"Nakon naše male svađe na Twitteru prije nekoliko mjeseci, naletjeli smo jedno na drugo sinoć u restoranu u L. A.-u gdje mi se Ariana pridružila da "malo" porazgovaramo i, eto, nakon dva sata i dalje smo razgovarali. Smijali smo se, prepirali, ona je plakala, ja sam skoro plakao, pića su samo dolazila i zbližili smo se. Čini se kako se zbilja sviđamo jedno drugome. Čudno", napisao je Morgan. 

Arianini obožavatelji na Twitteru nisu mogli skriti čuđenje pa su je pitali kako je tako dobra prema svima, na što je ona odgovorila: "Pa.. Naletjeli smo jedno na drugo u restoranu i ja sam odlučila sjesti s njim i malo popričati. Čini mi se kako smo postigli pravi napredak! Ispada da je razgovor licem u lice nježniji i dobroćudniji, čak i kada se zbilja ne slažete."

Inače, Morgan je poznat po svojim šovinističkim ispadima pa se u jednom od odgovora Ariana i toga dotaknula i napisala kako drži palčeve da ovaj provokativni novinar prijeđe na stranu feminizma.