Ariana Grande prekrila posvetu Petu Davidsonu tetovažom u čast drugom bivšem

Foto: EPA, YouTube Screenshot, Instagram

ČINI se kako zbilja nema mogućnosti pomirbe za Arianu Grande i Petea Davidsona. 

Naime, pjevačica je odlučila izbrisati sve uspomene na svog bivšeg zaručnika i posvetiti ih nekome koga nikada nije preboljela, a riječ je o njezinom bivšem dečku, preminulom Macu Milleru.

U spotu za svoju najnoviju pjesmu "Thank U, Next" Ariana je otkrila novu tetovažu na gornjem dijelu stopala koja ispisuje ime Macovog psa Myrona. Na tom istom mjestu prije se nalazila tetovaža posvećena Petovom preminulom ocu, koji je život izgubio gaseći požar 11. rujna 2001., datuma koji se pamti kao teroristički napad na Blizance. "8418" bio je broj vatrogasne značke Peteovog oca, a sada umjesto tog broja stoji ime psa. 

U videu koji prikazuje što se događalo iza kulisa Ariana je htjela svima dati do znanja da ima novu tetovažu pa je prilikom pokazivanja koreografije poviknula:" Pogledajte mog Myrona. Pogledajte! Tako je cool, zar ne?" 

 

Inače, ovo nije prva tetovaža posvećena Peteu Davidsonu koju je Ariana odlučila prekriti. Tetovažu koju je imala na prstu jedno je vrijeme prekrivala flasterom, a zatim preko nje odlučila istetovirati srce. Drugu tetovažu, onu na palcu, koja je ispisivala riječ "reborn" što znači "ponovno rođena" koju je napravila kada je tek prohodala s Peteom, Ariana je prekrila tetovažom pera.