Badići koje prodaje Emily Ratajkowski posebno će se svidjeti muškarcima

Foto: Inamorata 

NAJSEKSI manekenka na svijetu pripremila je pravu modnu poslasticu za žene, ali i muškarce.
 
Emily Ratajkowski dizajnirala je kolekciju oskudnih kupaćih kostima koji stižu u prodaju 10. prosinca u online trgovini njezinog brenda Inamorata
 
 
Pratite li manekenku na Instagramu, sigurno ste već jednom pomislili da ona ne nosi ništa drugo osim badića, kojih zaista ima vrlo mnogo, pa ovo i nije neko veliko iznenađenje.
 
 
Kolekcija se sastoji od šest modela jednodijelnih i dvodijelnih badića, koji su već predstavljeni na web stranici brenda. Svi modeli jedva prekrivaju stražnjicu, a dolaze i u raznim bojama te uzorcima među kojima se posebno ističe leopard print. 
 
 
Zaštitno lice kolekcije je, naravno, sama Emily, a ne možemo ni zamisliti da bi itko mogao bolje promovirati oskudne badiće od vlasnice jednog od najseksi tijela na svijetu. 
 
 
Cijena kupaćih kostima kreće se oko 160 dolara, odnosno nešto iznad 1000 kuna, a iako će ih si moći priuštiti tek rijetke, sigurni smo da će i mnogi muškarci rado počastiti svoje djevojke i supruge jednim seksi badićem. 
 
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Emily Ratajkowski, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Emily Ratajkowski.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.