Barbadoška zločesta cura sinoć je blistala u haljini s 275 tisuća kristalića

Foto: Getty

IAKO je preskočila crveni tepih, oduševila je svojim scenskim izdanjem.
 
Riječ je o Rihanni koja je sinoć u na dodjeli nagrada Grammy u njujorškom Madison Square Gardenu izvela svoj hit Wild Thoughts i doslovno zablistala s pozornice u ružičastoj haljini optočenoj svjetlucavim kristalićima.
 
 
Asimetričnu haljinu  u jarkoj nijansi fuksije s resicama i dubokim dekolteom potpisuje dizajner Adam Selman, a krasi je oko 275 tisuća kristalića koji su pjevačici osigurali još jedan look za pamćenje. Haljinu flamenco stila upotpunila je i velikim ružičastim cvijetom u kosi, dok su joj dodatnu dozu blještavila osigurale i svjetlucave čarape.
 
 
No to nije bilo njeno jedino sinoćnje izdanje. Rihanna je na Grammyjima nosila još dva seksi outfita koja su joj osigurala poglede i u backstageu i u prvim redovima publike. Prije nastupa, pjevačica je nosila smeđi baloner od vinila iz posljednje couture kolekcije Alexandrea Vauthiera, ispod kojeg nije nosila ništa.
 
 
Nakon nastupa, Rihanna se presvukla u kratki zlatni topić na vezanje i dugačku crnu suknju sa zlatnim detaljima. Njen najljepši ukras tijekom cijele večeri bila je bujna kosa te ljubičasti smokey-eye i ruž u dubokoj nijansi šljive.