Beauty Jar: Naša Nabilah pretvorila se u Kendall Jenner na jedan dan

Foto: Privatni album, Getty

OVOG ponedjeljka za vas smo pripremili pravu make-up poslasticu.
 
Prošle subote završio je 71. po redu Filmski festival u Cannesu, a ni ove, kao ni svake godine, na crvenom tepihu nikako nije manjkalo glamura. Jedno od najglamuroznijih izdanja imala je Kendal Jenner koja je prošetala crvenim tepihom u prozirnoj bijeloj haljini od tila s volanima i potpisom modne kuće  Schiaparelli.
 
 

Embed from Getty Images

A ako je i vas, kao nas, oduševio i njen make-up, sada ga možete iskopirati. Naša beauty kolumnistica Nabilah Harron ovog vam je ponedjeljka pripremila tutorijal u kojem vas vodi korak po korak do postizanja istog make-up looka kakvog je Kendall nosila u Cannesu. Pogledajte video, a ispod vas čekaju detaljne upute.
 

Prvi i najvažniji korak u pripremanju lica za šminkanje uoči nekog velikog događaja je njega. Maska za lice, krema za područje oko očiju i hidratantna krema neizbježne su i pomoći će vam lice pripremiti za težu šminku. Uz to make-up uvijek izgleda bolje na dobro hidratiziranoj koži.
 
Sljedeći korak je dugotrajni tekući puder koji je uvijek dobar izbor za cjelonoćne evente. Nabilah je izabrala puder u mat nijansi, jer je takav imala i Kendall. 
 
Kendallin look je uvijek konturiran, pa je sljedeći korak blaga kontura nosa i nanošenje bronzera. 
 
Zatim slijedi popunjavanje obrva. Nabilah je koristila tamno smeđi pomade za obrve i strukturirala ih na vrlo sličan način kao Kendall u svom looku. 
 
Trebat će vam i kvalitetna bazična mat paleta sjenila. 
 
Izblendajte dvije smeđe nijanse i nanesite ih preko cijelih kapaka.  Kendallin eye look bio je dug i mačkast. Na vanjske kutove utapkajte malo svjetlucavog pudera u prahu kako biste definirali oblik.
 
Na donju liniju trepavica nanesite svjetlije mat nijanse sjenila i također ih izblendajte. Čokoladno smeđom mat olovkom za oči povucite liniju duž gornjih i donjih kapaka. 
 
Nakon nanošenja bazičnog eyelinera (ne predramatično) i sjenila u nijansi šampanjca na unutarnje kutove, nanesite umjetne trepavice i maskaru.  
 
Pjegice nacrtajte pomoću tankog kista, cake eyelinera i malo vode. 
 
Na most nosa nanesite srednje jak bronzer za osunčani look. 
 
Usne ocrtajte olovkom za usne u prirodnoj boji i nanesite ruž.
 
 
Psssst! Ostale Nabilahine beauty tutorijale pogledajte OVDJE!