Beauty Jar: Novogodišnji tirkizni disko look inspiriran sedamdesetima

Foto: Privatni album

NAJLUĐA noć u godini je pred nama, a ako ste već isplanirale outfit, jedino što vam preostaje je make-up.

U novogodišnjoj noći svatko želi posebno zablistati, a naša Nabilah Harron ima prijedlog uz koji će vam to sigurno uspjeti. U svojem novom make-up tutorijalu pokazat će vam kako postići tirkizni disko look inspiriran sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, idealan za doček Nove godine. Pogledajte video, a u nastavku donosimo detaljnije upute:

Nakon što ste na lice nanijeli korektor i tekući puder, na gornje kapke nanesite sjajno sjenilo u biserno bijeloj nijansi. 

Zatim iznad pregiba kapka nanesite zlatno sjenilo, a pregibe i vanjske kuteve očiju naglasite sjenilom u smeđoj boji. 

Tamnoplavom nijansom sjenila dodatno naglasite vanjske kuteve očiju, a malo svjetliju nijansu plave nanesite na gornje kapke ispod pregiba. 

Crnom olovkom povucite tanku liniju od vanjskih kuteva očiju prema gore. Sve izblendajte čistim kistom srednje veličine. 

Modrim tušem za oči povucite liniju uz donji rub trepavica. 

Završite srebrnim šljokičastim sjenilom koje ćete nanijeti preko make-upa na gornjim kapcima, a na unutarnje kuteve očiju nanesite malo highlightera.

S obzirom na to da su oči u prvom planu, na usne nanesite ruž u njihovoj prirodnoj boji i dodajte malo sjajila, jer ipak je Nova godina.

OVDJE doznajte koje je make-up proizvode koristila Nabilah pri postizanju ovog looka.

Pssst! Ostale Beauty Jar videotutorijale pogledajte OVDJE!