Beauty Jar: Voćno-zlatni smokey eye za blagdanske tulume

Foto: Privatni album

STIGLA nam je sezona božićnih tuluma i večera, i vjerujemo da vam je trenutno make-up inspiracija potrebnija no ikad.

A želite li na sljedećem eventu zablistati s nešto drugačijim party make-upom i istaknuti se u masi, naša beauty ekspertica Nabilah Harron imam sjajan prijedlog za vas. Ovog tjedna pripremila je make-up tutorijal za voćno-zlatni smokey eye koji kombinira nezaobilazan blagdanski sjaj i sočnu nijansu brusnice. U nastavku pogledajte video, a ispod njega vam donosimo detaljnije upute:

Kao podlogu za kapke koristite primer ili tekući korektor. Fiksirajte puderom u prahu. Zatim posegnite za sjenilima u nijansi brusnice i maline.

Možete upotrijebiti bilo koju bazu kremastog sjenila u ove dvije nijanse. Za dramatičniji look, eyelinerom izvucite cat eye oblik.

Fiksirajte bazno kremasto sjenilo s dvije slične nijanse mat sjenila. Dodajte mat ljubičasto sjenilo na pregib oka za jaču naglašenost.

Dobro izblendajte, ali zadržite cat eye oblik. Nanesite mat čokoladno smeđe ili tamno ljubičasto-smeđe sjenilo na vanjske rubove oka kako biste dodali dubinu. Pazite na količinu.

Nanesite toplo svjetlucavo sjenilo žute baze na sredinu kapaka. Nanesite svijetli shimmer u nijansi šampanjca na unutarnje kutove oka, umjetne trepavice pa maskaru i spremne ste za party.

Pssst! Ostale video kolumne Beauty Jar pogledajte OVDJE!