Bella ostala u sjeni žene s kojom je njezin tata sinoć stigao na party

Foto: Splash News, Getty, Instagram

BELLA Hadid bila je jedna od glavnih zvijezda jučerašnjeg Victoria's Secret showa.
 
Iako se često može čuti kako dotična nije zaslužila biti među slavnim "anđelicama" jer slavu može zahvaliti isključivo poznatim i bogatim roditeljima te starijoj sestri Gigi, Bella je jučer u Šangaju bila jedna od glavnih zvijezda tradicionalne revije donjeg rublja.
 
 
A svoju je mezimicu došao podržati i tata Mohamed, jordansko-američki milijunaš koji je poznat po gradnji brojnih luksuznih hotela i vila diljem svijeta pa je jasno kako Belli nikada ništa nije nedostajalo u životu.
 
 
Mohamed se dosad ženio dva puta. S prvom suprugom Mary Butler ima dvije kćeri, a par se rastao 1992. godine. S drugom suprugom Yolandom, manekenkom i reality zvijezdom, u braku je bio od 1994. do 2000. godine, a u braku su dobili troje djece - Bellu, Gigi i Anwara koji je također krenuo stopama starijih sestara.
 
 
Od 2014. godine dotični je zaručen mlađahnim modelom Shivom Safai koja je uz njega postala i uspješna poslovna žena, ali i reality zvijezda.
 
 
Naime, ove godine televizijski kanal E!, koji emitira i Kardashianke, počeo je s emitiranjem showa "Second Wives Club" u kojem je Shiva uglavnom vršila pritisak na zaručnika da ju napokon oženi te se pitala zašto to još uvijek nije napravio. Naravno, to je radila kada se nije družila i uživala u luksuzu s ostalim ženama dobrostojećih muškaraca koje imaju slične životne priče.
 
 
No za par se nikada nije vezao niti jedan skandal, a prijatelji tvrde kako su se jednostavno pronašli, iako je ona čak 33 godine mlađa od njega. 
 
 
Puno govori i to da je Shiva u dobrim odnosima s njegovom djecom, što je dokazala i sinoć kada je sa zaručnikom došla podržati njegovu kći u dalekom Šangaju na reviji, gdje su rado pozirali novinarima.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Bellu Hadid, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Bella Hadid.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.