Besmislene čizme koje obožava Victorija Beckham zaludjele su i poznate Hrvatice

Foto: Press

SINOĆ je završio ovogodišnji Fashion.hr, a proteklih tjedan dana, osim novih kolekcijama domaćih dizajnera, imali smo priliku vidjeti brojne zanimljive stajlinge domaćih ljubitelja mode.

Svojim stajlinzima posebno su nas oduševile Nives Celzijus, Borna Kotromanić i Katarina Baban; Neven Ciganović nas je iznenadio odabirom obuće, a Maja Bajamić i Lara Antić natpisima na majici.

No tijekom cijelog domaćeg tjedna mode provlačio se jedan model čizama koji posljednjih mjeseci pokušava progurati Victoria Beckham. Radi se o čizmama s otvorenim prstima koje baš i nemaju puno smisla u hladnijim mjesecima kada nitko ne želi otkriti stopala, dok su za ljetne dane pretople. No praktičnost očito nije na prvom mjestu poznatim Hrvaticama kada je u pitanju moda.

Tako smo na Fashion.hr-u ovakvim čizmama imali priliku vidjeti voditeljicu Eciju Ivušić, modnu agenticu Tihanu Harapin Zalepugin te pjevačice Saru Renar, Žanamari Perčić i Maju Bajamić.

I dok su ih Maja i Tihana iskombinirale s najlonkama, preostale dame hrabro su otkrile nožne prste što im je iznenađujuće toplo vrijeme proteklog tjedna i dopustilo, no sumnjamo da će ih ijedna od njih iznositi u narednom hladnijem periodu, osim ako ih ne odluče kombinirati s debelim čarapama.

Kako god bilo, trend je očito zaživio barem na našim prostorima i Victoria će biti zadovoljna.