Beyoncé svojom novom kolekcijom mijenja definiciju sportskog stila

Foto: Instagram

PJEVAČICA je svojim novim fotkama "srušila" internet. 

Beyoncé ne objavljuje fotke na redovitoj bazi, no kada to učini, njezini pratitelji (ali i oni koji to do tada nisu bili) nikako ne ostanu ravnodušni. 

Ista je situacija i s njezine tri najnovije fotke koje su podsjetile na nadolazeću suradnju njezinog brenda Ivy Park i Adidasa. Podsjetimo, Beyoncé je prije mjesec dana svoj brend izreklamirala na kosi, a sada je odučila objaviti ostatak fotki na kojima nosi komade koji će uskoro biti dostupni za kupnju. 

Jedan od outfita posebno krade pažnju, a riječ je o prozirnoj crvenoj haljini s dubokim dekolteom koja u potpunosti mijenja definiciju sportske odjeće. 

Uz ovu nesvakidašnju kreaciju pjevačica je iskombinirala tenisice, a nosila je i pletenice s dodacima kuglica koje ispisuju logo njezinog brenda. 

Osim ovom haljinom, Beyoncé je svoje pratitelje oduševila pokazavši bujne obline u tamno ljubičastom bodiju koji je iskombinirala uz čizme s visokom potpeticom koje nalikuju na čarape.

U istoj je boji pjevačica kreirala i tajice i jaknu.

Inače, ova će limitirana kolekcija biti dostupna za kupovinu od 18. siječnja putem internetske trgovine brenda Ivy Park.