Bez kose i mišića: Ovakvog Jasona Momou još niste vidjeli

Foto: EPA-EFE, Twitter

JEDAN od najseksi muškarca na svijetu tu titulu ponajviše duguje svojim isklesanim mišićima i bujnoj dugačkoj kosi.

Radi se o glumcu Jasonu Momoi koji bez navedenih atributa ne bi bio jednako zanimljiv ženama, što su potvrdile i reakcije na njegovu reklamu na Super Bowlu.

U reklami za tvrtku Rocket Mortgage Momoa priča o tome kako se najbolje osjeća kod kuće jer se može potpuno opustiti i biti ono što zaista jest. Ispočetka sve izgleda obećavajuće jer se glumac pri ulasku u kuću počinje skidati, no reklama brzo dobiva humorističan, ali i uznemirujući obrat. 

Nakon cipela, Momoa kreće "skidati" i svoje mišiće te na kraju ostaje i bez kose, a u reklami mu se pridružila i supruga Lisa Bonet, kako bi mu pomogla u podizanju utega.

Mršavi i ćelavi Momoa izazvao je brojne reakcije obožavatelja, od kojih je većinu uznemirio.

"Ovo NIJE ono što sam očekivala od reklame Rocket Mortgagea s Jasonom Momoom", "Reklama Jasona Momoe je potpuno uznemirujuća", "Molim vas da više ne prikazujete ovu reklamu s Momoom", "Super Bowl reklama s Jasonom Momoom mi je pokvarila život", samo su neki od komentara uzdrmanih obožavatelja, dok je bilo i onih koji su pohvalili ovakav koncept i izrazili želju za više ovakvih reklama.