Bezobrazni novinar "izrešetao" The Weeknd-a pitanjima o tome koliko često pere kosu

Foto: Splash News

STEREOTIPI, stereotipi svuda oko nas.


Slavni The Weeknd, osim svojim glasom i odličnim pjesmama, osvojio nas je i neobičnom frizurom, koju nije promijenio otkad se saznalo za njega, a radi se o popularnim "dredovima".

A nedavna snimka slavnog portala TMZ, snimljena u zračnoj luci u Los Angelesu, savršeno je i pomalo depresivno prikazala stereotipe u današnjem društvu, koji se još uvijek vežu uz "crne frizure".



Naime, jedan od okupljenih novinara bio je jako radoznao o režimu slavnog pjevača, kada je u pitanju njega njegove kose. "Ja sam crn", odgovorio mu je Weeknd. No, novinar nije odustajao pa je postavio detaljnije pitanje. "Koliko često ju pereš, čovječe?", a pjevač mu je ravnodušno odgovorio kako to radi svaki dan.

"Svaki dan?!", ponovio je bezobrazni novinar, tonom kao da mu uopće ne vjeruje, no pjevač je nakon toga samo produžio dalje bez riječi.

Ekipa TMZ-a kasnije je u uredu počela raspravljati o tome kako to nije moguće, dok im jedan kolega nije objasnio kako stoje stvari. "Dredovi se mogu prati svaki dan, jer su već 'zapetljani' pa im neće biti ništa. Tako možete prati kosu koliko god želite. Vi mislite da ti ljudi ne peru kosu, no oni ju peru cijelo vrijeme", zaključio je i ušutkao sve prisutne.

Svaka čast Weekend-u na ovakvim živcima...