Bivša djevojka Bradleyja Coopera sinoć je zasjenila sve na premijeri svog filma

Foto: Splash News

LIJEPA manekenka pokazala je sve svoje čari.

24-godišnja manekenka Suki Waterhouse, poznata je i kao bivša djevojka glumca Bradleyja Coopera, koji je trenutno ludo zaljubljen u još jednu manekenku i jednu od najljepših žena svijeta, Irinu Shayk.
 
Iako se rijetko koja žena može uspoređivati s jednom takvom, gotovo nestvarnom ljepotom, moramo priznati kako Suki izgleda bolje nego ikad.
 
 
Posljednje je zasjala na premijeri filma "Pride And Prejudice And Zombies", u kojem manekenka ima ulogu, a radi se o parodiji na klasik slavne Jane Austen. Premijera je održana sinoć u Londonu, a Suki je sve prisutne ostavila bez daha u dugačkoj, cvjetnoj haljini, u kojoj je pokazala utrenirano tijelo.
 
Kosu je nemarno raspustila, oči naglasila zlatnim šljokicama te tako zasjenila ostatak ženske ekipe na crvenom tepihu.
 
 
Podsjetimo, Suki i Bradley bili su zajedno više od 2 godine, no nije im presudila razlika od 16 godina, već činjenica da ju Bradley nije htio oženiti. Navodno je probleme radila i njegova mama, koja očito voli zabadati nos gdje joj nije mjesto. S obzirom da joj mlada manekenka nije bila po volji, Bradley joj je rekao "zbogom" u ožujku 2015. godine.
 
 
Ubrzo nakon toga, počeo je ljubiti Irinu, a posljednjih dana šuška se i kako je njihova veza na klimavim nogama, opet zbog mame, kojoj ni ruska zavodnica nije "sjela".
 
Ne znamo što mami točno smeta, no moramo priznati kako Bradley ima odličan ukus, barem kada je u pitanju izgled.
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.