Bivši muž starlete otkrio da je znao da im je brak gotov kad je ona bila s još tri NBA igrača

Foto: Getty, Instagram

KOŠARKAŠ Lamar Odom u talk showu Mancave progovorio je o svom propalom braku s Khloe Kardashian.
 
Bivši igrač L.A. Lakersa oženio je reality zvijezdu 2009. godine. Tijekom intervjua Odom je priznao da i dalje ima na ruci tetovažu s inicijalima svoje bivše, ali "bez ikakvog posebnog razloga".
 
 
"Kada je gotovo, gotovo je, to mi je jasno. Dok je ona bila sa svojim drugim ili trećim NBA igračem, znao sam da je naš brak došao kraju", izjavio je Lamar. 
 
Khloe je papire za razvod podnijela 2013. godine, no proces je odgođen kada se Lamar predozirao u bordelu i završio u komi. Reality zvijezda preuzela je brigu o njegovom liječenju i ostala uz njega sve dok se nije opravio. U prosincu 2016. godine konačno su potpisali razvod. 
 
 
Nakon što je napustila Odoma, Khloe se povezivalo s još jednim bivšim igračem Lakersa, Rickom Foxom, a jedno vrijeme hodala je i s košarkašem Houston Rocketsa Jamesom Hardenom.
 
U srpnju 2016. započela je vezu s Tristanom Thompsonom, koji je također košarkaš. Prošlog mjeseca napokon je i potvrdila da njih dvoje očekuju svoje prvo dijete, o čemu se dugo šuškalo u javnosti.
 
 
"Drago mi je zbog nje. Ona se odlično brinula o meni i znam da će biti dobra majka", prokomentirao je Lamar trudnoću svoje bivše u talk showu.