Bivši zaposlenik H&M-a otkrio nekoliko korisnih tajni šopinga

Foto: Instagram

VJERUJEMO kako u svom ormaru već imate nekoliko H&M komada.

Možda i više od nekoliko, no činjenica jest kako ovaj švedski modni brend nudi preslatke komade po vrlo pristupačnim cijenama te ga zato obožavamo.

Upravo zato, moramo s vama podijeliti nekoliko tajni šopinga u ovom dućanu, koje je sa ženama podijelio jedan bivši zaposlenik i za koje možda niste znali.

1. Čudne veličine

Brojevi u H&M-u su poprilično mali, prema tome, nije čudno vaše tijelo, već njihovi brojevi. Upravo zato, u H&M-u ponekad trebate uzeti dvije veličine veće od svog uobičajenog broja.

2. Kupujte prijepodne

To je vrijeme kada je dućan najčišći, a realno možda i izbjegnete gužvu, pogotovo ako je radni dan. Zaposlenici su taman počistili sav nered od večeri prije i sve je na svom mjestu.

3. Online kupnja

Ako u H&M tražilicu upišete riječ trend, možete naći odlične komade, često i na popustu, koje ponekad ne možete naći u dućanima. Također, roba koju vidite na internetu, u dućane dolazi 2-3 tjedna kasnije.

4. Zimska odjeća

Zimska odjeća u ovom dućanu nešto je bolje kvalitete nego ostala, no H&M ju ne dobiva u prevelikim količinama pa ju kupujte na vrijeme.

5. Rasprodaje

Smanjenje cijena se većinom događa svakih nekoliko tjedana. Velika rasprodaja je na kraju svake sezone.

6. Brojevi

Ako vašeg broja nema na polici, nema ga ni u skladištu pa ponovno, probajte isti komad potražiti na internetu.