Bivši zaručnik ostavio ju je preko telefona i pobjegao s Gigi, a on vratio vjeru u ljubav

Foto: Splash News, Getty, Instagram

ONA je članica trenutno najpopularnijeg ženskog pop benda na svijetu.

Sinoćnja dodjela BRIT nagrada nije mogla proći bez britanske pop grupe Little Mix koju čine četiri ljepotice: Perrie Edwards, Jesy Nelson, Jade Thirlwall i Leigh-Anne Pinnock.



A cure su glamuroznu večer iskoristile za spoj u četvero jer su sve kao pratnje povele svoje dečke.



Jesy je sinoć i prvi put službeno potvrdila vezu s Harryjem Jamesonom, no najviše pažnje privukla je plavokosa Perrie Edwards i njezin dečko, Liverpoolov nogometaš Alex Oxlade-Chamberlain koji joj je i vratio vjeru u ljubav, iako par nije prošetao zajedno crvenim tepihom.



Naime, 24-godišnja ljepotica poznata je i kao bivša zaručnica pjevača Zayna Malika, no njihova je ljubav neslavno završila.



Podsjetimo, par je bio zajedno do kolovoza 2015. godine, a šuškalo se kako je Zayn zaruke prekinuo telefonskim pozivom te ju zamolio da se momentalno iseli iz njihove kuće jer se jednostavno odljubio.

Međutim, ubrzo nakon prekida, pjevač je potvrdio vezu s manekenkom Gigi Hadid koja je zbog njega pak ostavila pjevača Joea Jonasa, a par je i dan danas u sretnoj vezi.



Perrie je bivšem zaručniku tada posvetila hit "Shout Out To My Ex", a u siječnju 2017. godine u potpunosti je zaboravila na njega kada je u njezin život ušao Alex.

Par je u početku skrivao svoju vezu od očiju znatiželjne javnosti, no danas redovito obavještavaju obožavatelje na društvenim mrežama o svojoj ljubavi te su doista preslatki.