Blagdanski BeautyBox ponovno je najtraženiji poklon pod borom!

Foto: BeautyBox, Freepik

NI ove godine nije izostala reakcija pripadnica ljepšeg spola koje su ponovno poželjele pod borom pronaći BeautyBox, kutijicu sreće prepunu noviteta iz svijeta kozmetike.

Količina dostupnih kutijica smanjuje se iz sata u sat, a upiti neprestano stižu. Tim BeautyBoxa marljivo radi na osiguravanju dodatnih kutija i istovremeno pakiranju već rezerviranih, jer kako kažu - žele da sve kutijice stignu na vrijeme u ruke pretplatnica. Ovo je idealan božićni poklon za svaku ženu koja obožava kozmetiku, a svatko tko želiš izbjeći ogromne redove i gužvu u shopping centru treba požuriti s kupovinom BeautyBox kutije.

Zašto je prošlogodišnji blagdanski BeautyBox bio najtraženiji poklon pod borom?

Vrijednost pravog božićnog čuda bila je čak pet puta veća od plaćene cijene kutijice (99 kuna), a u njoj se krilo ČAK sedam full size proizvoda i dva testera. Najveće iznenađenje u kutijici sreće bio je BeautyBox Bliss parfem.

Miris koji potiče ushićenje, radost i sreću prvi je vlastiti proizvod brenda BeautyBox koji u budućnosti imaju u planu razviti svoju liniju kozmetičkih proizvoda.

Iz tima BeautyBoxa potvrdili su nam kako će i ovogodišnja blagdanska kutijica biti bogata.

Savjetujemo ti da što prije klikneš na www.beautybox.hr i naručiš svoju blagdansku kutijicu sreće.

Nemoj zakasniti i naruči najbolji ovogodišnji poklon klikom na www.beautybox.hr. Tim ti je pripremio nekoliko opcija, a ti možeš izabrati hoćeš li nekome pokloniti jednu kutijicu po cijeni od 99 kuna, pretplatu u kojoj je cijena kutijice 89 kuna ili dodatne proizvode koje možeš pronaći u online shopu BeautyBoxa. Najbitnije je da ne čekaš predugo!