Blake Lively: Crna seksi haljina i neobične štikle za hvalisanje novom linijom

Foto: Splash News, Louboutin, Instagram
 
ONA je jedna od najbolje odjevenih holivudskih dama.
 
Naravno, radi se o 30-godišnjoj glumici Blake Lively koja, unatoč prenatrpanom rasporedu te dvoje male djece, baš uvijek pronađe način da izgleda besprijekorno.
 
 
Svoj modni put do miljenice svih svjetskih dizajnera plavokosa glumica utabala je još za vrijeme snimanja teen serije "Tračerica", u kojoj je bila glavna zvijezda za čijim smo krpicama uzdisale 6 sezona.
 
No kako je odrastala, Blake je izgradila prepoznatljiv stil koji danas kopiraju žene diljem svijeta, a sinoć je zablistala u jednom vječnom komadu u kojem je ne viđamo često.
 
 
Radi se o maloj crnoj haljini koju je nosila na glamuroznoj zabavi dizajnerice još glamuroznijeg nakita Lorraine Schwartz kojom je istaknula dekolte, no pogledi su bili i na njezinim nogama zbog štikli iz najnovije kolekcije slavnog Christiana Louboutina.
 
 
Zmijski uzorak s dijelom koji neodoljivo podsjeća na ogrlice s biserima bio je pun pogodak za podizanje kombinacije, a radi se o modelu Galeria koji može biti vaš za 945 dolara.
 
 
Blake je haljinicom još jednom istaknula zanosnu liniju koju je nakon druge trudnoće vratila napornim treninzima, a vjerovali ili ne, mlada glumica izgubila je čak 27 kilograma.