Blake Lively ukida svoju lifestyle stranicu Preserve, jer nije uspjela promijeniti živote ljudi

Foto: Splash, Getty, Vogue

I ZVIJEZDE se susreću s poslovnim porazima.

Prije samo godinu dana, zvijezda serije "Gossip Girl", lijepa Blake Lively, naslovnicom u prestižnom Vogueu, najavila je kako otvara lifestyle stranicu Preserve.
 
 
Vijest o zatvaranju također je prvi prenio spomenuti časopis, a Blake je priznala kako stranica nije uspjela u svojoj misiji. 
 
"Stranica je imala nevjerojatan tim ljudi, koji su napravili nevjerojatan posao, ali nismo uspjeli napraviti ono što smo htjeli: promijeniti živote ljudi", otkrila je Blake. Priznala je i kako nikad nije željela dijeliti savjete, samo zato što je zvijezda pa misli da ljude zanima što ona ima za reći. 
 
 
No, neki smatraju kako je problem upravo o tome, što su ljudi bili ljubomorni na Blake te su se pitali tko je ona da drugima dijeli savjete i slično. Stranica će uskoro biti ugašena, no Blake navodno već ima novi projekt u glavi, kojim možda uspije promijeniti živote ljudi, onako kako želi.
 
Također, za sve zainteresirane, stranica trenutno ima rasprodaju odjeće, modnih dodataka i ostalih stvari.
 
Dotad, može nesmetano uživati u čarima svog sexy muža Ryana Reynoldsa, s kojim ima kćerkicu James, koja će uskoro navršiti godinu dana.