Bolje da se nije vraćao: Obožavatelji pokopali Justinov mlaki nastup na Super Bowlu

Foto: Splash News

JE LI doista bio toliko loš kako se danas priča?

Super Bowl u Americi je jedan od najvažnijih sportskih događaja, no važan je datum i za šoubiz svijet zbog glazbenih nastupa u poluvremenu spektakla.



A na sinoćnjem, 52. Super Bowlu ta je čast ponovno pripala Justinu Timberlakeu koji je prije nekoliko dana novim glazbenim materijalom najavio i veliki povratak na glazbenu scenu.

No, sinoćnji nastup nije oduševio milijunsko gledateljstvo, barem se tako čini prema komentarima na društvenim mrežama.



37-godišnji pjevač pokušao je zapaliti stadion u Minneapolisu starim hitovima kao što su "Sexy Back" i "Senorita" do novog hita "Filthy", no čini se kako su gledatelji očekivali puno više od toga, kao npr. ponovno okupljanje benda N*SYNC ili pojavu njegove bivše djevojke Britney Spears na pozornici, kao i pjevačice Janet Jackson s kojom je nastupao na Super Bowlu davne 2004. godine kada joj je slučajno potrgao kostim te otkrio bradavicu.

No, od svega navedenog nije bilo ništa, a Justin sinoć nije niti opjevao dio pjesme na kojem joj je i potrgao kostim i koji kaže "gonna have you naked by the end of this song".



Iako Justin nikada nije najavio mogućnost okupljanja starog boy benda, obožavatelji su se ponadali nekom takvom iznenađenju, kako je primjerice Beyonce upravo na Super Bowlu 2013. godine okupila svoj bivši bend Destiny's Child te publiku bacila u delirij.

Kritičari mu zamjeraju i činjenicu kako je svega jedna minuta nastupa posvećena preminulom pjevaču Princeu, ali i to da nije bio dovoljno dinamičan na pozornici, što je rezultiralo s "13 minuta čiste dosade".

Pogledajte nastup i procijenite sami.