Brand koji osvaja: Predstavljena kampanja aktualne Aman kolekcije

Foto: Srećko Rundić

NAKON uspješnog predstavljanja na proteklom Fashion.hr-u, Amân donosi svoju prvu modnu kampanju. 

U spoju boja jeseni i industrijske arhitekture, ističe se karakter kolekcije koji počiva na bogatstvu tkanina i prepoznatljivoj silueti. Amân donosi eleganciju s dozom stava, time se otvara prostor osobnom potpisu i transformaciji u stil žene koja ga bira.
 
U kampanji to sjajno interpretira voditeljica Antonija Stupar Jurkin.
 
 
Kao uspješna mlada žena, Antonija se odlično snašla kao Amân ambasadorica, jer je u svakoj prilici, uz sve poslovne i obiteljske obaveze, uvijek besprijekorno ženstvena i glamurozna.  
 
Vizualnu definiciju kampanje za aktualnu sezonu jesen/zima potpisuje mladi talentirani fotograf Srećko Rundić, koji je svojim poimanjem Amân estetike, zaokružio ideju dizajnerice Martine Budek. 
 
 
Prirodno svjetlo ističe vibrantne boje i teksture luksuznih tkanina, tako da ih poželimo dotaknuti, a silueta je definirana čistim mekanim linijama.
 
Filozofija branda vrlo je jednostavna - ono sto žene žele, a to je lijepo se odijevati svaki dan i u svakoj prilici, biti posebne i zamijećene. 
 
Amân komade možete zamisliti na ženi koja odlazi na poslovni sastanak u Zagrebu, na večeru u Parizu ili izlazi u klub u New Yorku.
 
Kolekcija slavi osobnost i stil svake žene koja se odjećom želi izražavati i isticati, ovisno o prilici ili osjećaju. Amân žena odvažno živi svaki svoj trenutak, a pritom cijeni luksuz udobnosti i voli biti nesputana.
Amân kolekcija stavlja naglasak na elegantnu stranu žene, s dozom karaktera.   
 
Moćna kolekcija, koja oduševljava na prvu i predmet je ženske žudnje, prepoznatljiva je po bogatim tkaninama i ženstvenoj silueti.
 
 
Uz neizostavne haljine, Amân predstavlja mnoštvo zanimljivih statement komada - kaputa, jakni, hlača i tunika - koji se redom lako kombiniraju.
 
Tkanine su izuzetno važne i prepoznaje se posvećenost pri izboru za svaki pojedini komad.
 
Kolekciju definiraju tkanja koja imaju jasnu strukturu - pamučni i vuneni brokati, zatim high-tech platna sa teksturom od metalnih niti čija je obrada tehnološki dovedena do savršenstva pa su ujedno i izuzetno udobna za nošenje.
 
Uz raskoš brokata, kombiniraju se bogati fluidi svile i viskoze, a prate ih i pamučna tkanja specifične završne obrade.