Britney zaboravila češalj, Rihanna kao tajnica iz 80-ih: Najbolji i najgori modni trenuci s dodjele nagrada Billboard Music

Foto: Splash

SLAVNI pjevači i pjevačice jučer su pohrlili u Las Vegas gdje se održala dodjela nagrada "Billboard Music Awards".

Za ovu prigodu slavne cure redovito biraju nešto opuštenije haljine od onih koje bi obukle, za, recimo, dodjelu Grammyja pa je tako i ovog puta na ružičastom tepihu bilo svega, i uspješnih i manje uspješnih "otkačenih" outfita.

Trendseterica Rihanna odabrala je zaista neočekivanu haljinu koja je izgledala poput izgužvanog smeđeg blejzera iz osamdesetih, a upotpunila ju je odličnom kratkom frizurom i cipelama s upečatljivim detaljima. Neobičnu smeđu minicu dizajnirao je slavni Thierry Mugler, a RiRi ju je "iščupala" iz njegove kolekcije iz 1988. godine.

Britney je pokazala utegnutu figuru u blještavom kompletiću svijetloplave boje koji joj je odlično pristajao. Nažalost, njezin frizer očito nije stigao do Las Vegasa.

Zanosna Ciara istaknula je sve svoje atribute u šljokastoj srebrnoj haljini, dok je inače odlično obučena Jessica Alba, odabrala pomalo riskantnu kombinaciju u punk stilu.

Kelly Rowland izgledala je odlično u dugačkoj bijeloj haljini, baš poput mlade pjevačice Zendaye koja je odabrala jednostavnu kombinaciju topa i dugačke suknje u boji breskve...

Pogledajte tko je što obukao za dodjelu ovih glazbenih nagrada!

 

Rihanna

Britney Spears



Ariana Grande



Ciara

Kelly Rowland



Jessica Alba


Zendaya

Lucy Hale

Heidi Klum

Celine Dion