Brzo je našla novog: Gigi Hadid i Zayn Malik novi su zvjezdani par

Foto: Splash, JLP, Instagram

OVO je bilo brzo.
 
Nakon što je prije nekoliko tjedana prekinula vezu s pjevačem Joejem Jonasom, jedna od najtraženijih manekenki današnjice ponovno ljubi pjevača.
 
 
Kako prenosi sveznali tračer Perez Hilton, njezin novi odabranik navodno je Zayn Malik, odbjegli član popularnog boy benda One Direction, koji ovih dana vjerno radi na svom prvom solo albumu. I na još nečemu, očito.
 
Iako još uvijek nema nikakvog dokaza da je to tako, šuška se kako su golupčići izašli na nekoliko spojeva te da se jako sviđaju jedno drugome, no sve je još na samom početku. Također, uhvaćeni su prije 2 dana kako zajedno tulumare u Zapadnom Hollywoodu, nakon dodjele AMA nagrada, gdje je Gigi zablistala u bijeloj haljini s velikim dekolteon i lažnom perikom.
 
 
S obzirom na to da Gigi dokazano voli glazbenike, a Zayn Malik plavuše, ova nas vijest nimalo ne čudi.
 
 
Podsjetimo, prije Joeja, Gigi je bila u vezi s teen zvijezdom Codeyjem Simpsonom, dok je Zayn bio zaručen s kolegicom Perrie Edwards, jednom od članica popularne grupe Little Mix. On je bio taj koji je prekinuo zaruke, šuškalo se telefonom, no Zayn je nedavno odbacio takve optužbe.
 
 
Pssst! I dok Gigi uživa u novoj romansi, njezina bliska prijateljica Kylie Jenner odbacila je sve optužbe o prekidu s reperom Tygeom, nakon što su prekjučer zajedno tulumarili u holivudskom The Nice Guy klubu, a kući su otišli držeći se za ruke.