Calvin Harris ima novu simpatiju ili više njih: Kome sve povrijeđeni DJ šalje poruke?

Foto: Calvin Klein, Instagram, The Sun

NIJE dugo patio.

I dok se njegova bivša djevojka Taylor Swift doslovno ne odvaja od svog novog dečka, britanskog glumca Toma Hiddlestona, s kojim je trenutno na romantičnom odmoru u Italiji, Calvin Harris je davao javne izjave, poput onih kako je pjevačica izmanipulirala medije u svoju korist, dok on nije znao što se točno događa.



Iako su prve glasine nakon prekida išle u smjeru toga kako je on nju ostavio, zbog nedostatka strasti, čini se kako je ipak Taylor bila ta koja je okončala jednogodišnju vezu, i to navodno telefonskim pozivom.

No, čini se kako je Calvin spreman krenuti dalje, jer navodno ima novu simpatiju. Radi se o 21-godišnjoj britanskoj reality zvijezdi Megan Rees, koja je od slavnog DJ-a mlađa čak 14 godina i naravno, plavuša je.



Navodno se par dopisuje preko Instagrama, a pao je i dogovor da se uskoro vide na Otoku. No, lijepa Megan nije jedina, koja je privukla njegovu pažnju. U nekoliko dana, Calvin je počeo na Instagramu slijediti i Miss Velike Britanije, Mhairi Fergusson, manekenku Brandi Mare te jednu od natjecateljica izbora za Miss Universe, Aferditu Dreshaj.



Naravno, to je učinio samo dan nakon što su objavljene prve slike Taylor i Toma, kako se ljube i grle na plaži, u blizini njezine vile.

No, upućeniji izvori tvrde kako Calvinu više nije nimalo stalo do Taylor, već je povrijeđen zbog toga što je počela petljati s Tomom, dok su oni još uvijek bili službeni par.



Kako god bilo, vrijeme je da se ta sapunica završi, a sudeći prema ovome, čini se kako je nova na pomolu, a zove se "s kim će sve Calvin provesti vruće ljeto?"