Cara Delevingne zbog jedne fotografije izgubila 100 tisuća pratitelja

Foto: Instagram

POZNATA britanska manekenka Cara Delevingne uplela se u jedan od trenutno najvećih šoubiz skandala. 

Naime, Cara je objavila fotografiju repera R. Kellyja koji je osumnjičen za serijsko silovanje djece i žena. Na fotografiji se nalazi i Twitter objava pjevača Johna Legenda koji je izjavio da ga nije bilo strah pojaviti se u dokumentarcu koji je otkrio istinu o R. Kellyju jer vjeruje žrtvama i nije ga briga što će misliti jedan silovatelj djece. 

Nakon što je pogledala dokumentarac Surviving R. Kelly, napisala je: "Sinoć sam pogledala dokumentarac Surviving R. Kelly i šokirana sam i bijesna što to toliko dugo traje. Srcem i dušom sam sa svim žrtvama i njihovim obiteljima koje su pretrpjele njegovo emocionalno i fizičko zlostavljanje. Ovaj čovjek je predator kojeg moć hrani i po mom mišljenju je gori slučaj od Harveyja Weinsteina te se treba pozvati na odgovornost. Ne pokušavam ih usporediti već želim reći da je Harvey pod istragom, a R. Kelly nije. Možemo sami sebe okriviti za ovu situaciju. Ja sam znala za optužbe i nisam se trudila ni pokušati razumjeti ozbiljnost situacije. Nastavila sam slušati njegovu glazbu. Prestanite razdvajati glazbenike od njihove glazbe jer, samo zato što netko zvuči kao anđeo, to ne znači da to i jest. Želim aplaudirati Johnu Legendu, Keke, Vinceu Staplesu, Chanceu The Rapperu, Jadi Pinkett Smith i Lady Gagi što su nastavili pričati o ovome. Nadam se da će više glazbenika stati protiv ovog čudovišta."

U samo 24 sata Cara je izgubila sto tisuća pratitelja, a brojka se nastavila povećavati. Mnogi su joj u komentarima napisali da nije na njoj da progovara o neprovjerenim stvarima, a neki su, kako to obično biva, optužili Caru da ovime samo želi dobiti na popularnosti. Unatoč moru optužujućih komentara, manekenka nije obrisala fotografiju te je u jednom Instagram Storyju izjavila da tim ljudima očigledno nije bilo mjesto među njezinim pratiteljima jer će se ona, dokle god je to moguće, boriti protiv ovakve strašne nepravde i tragedije.