Centar Zagreba sinoć je vrvio domaćim ljepoticama u genijalnim kombinacijama

Foto: Press 

DOISTA se ne možemo odlučiti koja nam je bila ljepša.
 
Sinoć je u Vlaškoj ulici u Zagrebu, dobro poznati modni duo eNVy room predstavio novu kolekciju vjenčanica, a kao i obično, modni događaj privukao je brojne domaće ljepotice u zanimljivim kreacijama. 
 
 
 
Tu prije svega mislimo na Tatjanu Jurić, Miu Kovačić, Jelenu Veljaču, Anitu Dujić, Lidiju Lešić, Editu Miserić, Petru Kurtelu, Nevenu Rendeli Vejzović, Koranu Gvozdić, Vandu Winter te Kristinu Krepelu.
 
 
 
 
Cure su se uglavnom odlučile za crne kreacije, a po odabiru boja svakako su odskakale Nevena Rendeli Vejzović, u zanimljivom kaputiću te trudna pjevačica Vanda Winter, koja je trbuščić sakrila ispod lepršave haljinice boje breskve.
 
 
 
Oči su sinoć posebno bile uprte u Jelenu Veljaču, koja je odabirom haljine, frizure i make up-a podsjetila na zlatno doba Hollywooda, a čini se kako joj bračni život itekako godi, jer nije skidala osmijeh s lica.
 
 
Korana Gvozdić tradicionalno je oduševila ljepotom i profinjenom kreacijom, a Mia Kovačić pojavila se kao "buntovnica" - u kožnim hlačama, "not married" majici i zanimljivom sakou, dok je look upotpunila pletenicom u kosi.
 
 
 
Anita Dujić crnu je kombinaciju s crvenim cvjetovima nadopunila genijalnim leopard štiklama, a Tatjana Jurić svoju crno-bijelu, vatreno crvenim špic štiklama, koje su dodatno istaknule njezine duge noge.
 
 
 
Tko je vaš favorit?