Češka manekenka obara s nogu u najposebnijoj haljini sa šljokicama koju smo vidjeli

Foto: Splash, Getty

NESRETNA prošlost nije ostavila traga na njenom izgledu.
 
Dapače, 38-godišnja manekenka Petra Nemcova izgleda bolje od brojnih puno mlađih kolegica, što je još jednom potvrdila na reviji modne kuće Ellie Saab na Tjednu visoke mode u Parizu. Petra nije nosila reviju, već ju je pratila iz prvog reda, odakle je i mamila poglede u blještavom i oskudnom izdanju.
 
 
U pripijenoj šljokičastoj haljini koja je istaknula njenu savršenu figuru i vitke noge, češka ljepotica nikako nije mogla proći neopaženo, a ovim izdanjem potvrdila je i modnu dominaciju šljokica u 2018. godini.
 
 
Mini haljinu Petra je iskombinirala s visokim crnim čizmama u stilu čarapa i styling začinila crvenom torbicom te statement naušnicama koje je istaknula svezavši kosu u rep. Uz lagani smokey eye i minimalni make-up, njen najljepši ukras bio je, kao i uvijek, njen osmijeh kojeg ne skida s lica unatoč tragičnoj prošlosti.
 
 
Podsjetimo, u prosincu 2004. godine, Petra je preživjela razorni tsunami na Tajlandu u kojem je izgubila zaručnika Simona Atleeja. Ona je preživjela tako što se 8 sati držala za palmu, dok nije stigla pomoć, a u bolnicu je prevezena s unutarnjim ozljedama i nekoliko slomljenih rebara.
 
 
Petra se nakon tragedije posvetila humanitarnom radu, za koji je sama priznala kako joj je puno pomogao da se lakše suoči s tom traumom, a imala je samo kratke, beznačajne romanse.