Četiri nova trenda u donjem rublju za koje je zaslužna samo Rihanna

Foto: Instagram, Getty Images

RIHANNA je sinoć na njujorškom Tjednu mode prvi put predstavila svoju Fenty x Savage liniju donjeg rublja. 

Uz koreografiju, trudne modele i sestre Hadid bila je to u svakom slučaju revija za pamćenje, a takvo je bilo i predstavljeno donje rublje. Vrlo seksi, odvažno i u svakom slučaju nosivo, a čini se i jako trendi s obzirom na pozitivne povratne informacije koje je Rihanna dobila uživo i na društvenim mrežama nakon revije. Modni stručnjaci predviđaju da će sljedeća četiri komada iz Fenty x Savage linije odrediti glavne trendove u donjem rublju za nadolazeću sezonu. 

Neonske boje

Sestre Kardashian i Jenner vratile su neonski trend u punom sjaju. A čini se kako je i Rihanna vidjela potencijal u ovim jarkim bojama koje će ove jeseni preuzeti kormilo. 

Boja ciklame

Iako je crno, bijelo i bež donje rublje većini žena prvi izbor, Rihanna je odlučila pozvati sve žene da izađu iz svoje sigurne zone i pozabave se i s ovim skrivenim odjevnim komadima, i to u ovoj ženstvenoj zavodljivoj boji. 

Zeleni životinjski uzorak

Životinjski uzorak vratio se u punom sjaju, a Rihanna ga je predstavila na zelenoj podlozi. Zanimljivo i inovativno!

Obični grudnjaci s izrezima

Ako ipak ne želite pretjerati s čipkom ili životinjskim uzorkom, posljednji trend bi vam se mogao svidjeti. Radi se o običnim grudnjacima, ali s malim izrezima. Tako nećete previše izaći iz svoje sigurne zone, ali ćete opet malo osvježiti svakodnevne krpice.