Cindy Crawford odgovorila na optužbe vezane uz 16-godišnju kći

Foto: Instagram

REKLA je istinu i svima "začepila gubicu".

Za slavni top model i jednu od najljepših žena na svijetu, Cindy Crawford, saznalo se kada je imala 16 godina.

Danas 51-godišnja ljepotica živi mirnim obiteljskim životom sa svojim suprugom i dvoje djece, među kojima je i 16-godišnja Kaia Gerber, koja izgleda identično kao ona u mlađim danima.

Stoga ne čudi previše da je prije nekoliko mjeseci i Kaia zaplivala u modne vode, i iako nije sklona neprihvatljivom ponašanju, tulumarenju i slično, Cindy se našla pod optužbama kako je kćer premladu pustila da se bavi manekenstvom, a neki su otišli i korak dalje te ju nazvali neodgovornom majkom, koja bi sama trebala znati što znači pustiti djevojčicu od 16 godina da radi kao manekenka.

"Moja je kćer nedavno dobila vozačku dozvolu. Puno više me zabrinjava to što će se sama voziti nego njezin ulazak u svijet manekenstva", odgovorila je svima Cindy te nastavila.

"Odlična stvar za moju djecu jest to što ja znam puno toga o tom svijetu. Tko će im bolje pomoći i pokazati put od mene? Na neki način, voljela bih da sam to mogla odgoditi za još jednu ili dvije godine. No ona ima 16 godina. Toliko sam i ja imala kada sam počinjala karijeru, što je zapravo vrlo malo no u svijetu mode to je normalno doba za početak karijere", zaključila je slavna ljepotica, čiji se 18-godišnji sin Presley također bavi manekenstvom.

No, ne smijemo niti zanemariti činjenicu kako mlađahna ljepotica ima svjetski poznatu mamu pa vjerujemo kako će biti pošteđena ružnih stvari, o kojima su progovorili tek najhrabriji modeli tijekom svih ovih godina.