Čini se kako su sestre Hadid i Kendall Jenner dobile otkaz u Victoria`s Secretu

Foto: Instagram, Splash News

VIŠE nije tajna koje će ljepotice šetati ovogodišnjom Victoria`s Secret pistom.
 
Posljednjih dana, slavni brend puni novinske stupce, s obzirom na to da je nedavno u New Yorku održan casting pa su dugonoge ljepotice okupirale grad, u nadi da će baš one postati slavne "anđelice".
 
 
Tradicionalna godišnja revija održat će se početkom prosinca u Šangaju, kako se već dugo šuška, a potvrđene "anđelice" već su vam itekako dobro poznate: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Martha Hunt, Lais Ribeiro, Sara Sampaio, Romee Strijd, Stella Maxwell, Taylor Hill i Josephine Skriver. 
 
Neke od njih, poput Candice i Behati, preskočile su prošlogodišnji modni spektakl zbog trudnoće, no ove godine se vraćaju u punom sjaju, a gledatelji će uživati i u nekim novim prekrasnim licima i tijelima.
 
 
Roosmarijn De Kok, Amilna Estevao, Victoria Lee, Estelle Chen, Mayowa Nicholas, Nadine Leopold, Aiden Curtis, Alecia Morais, Frida Aasen, Alexina Graham, Vanessa Moody, Julia Belyakova, Grace Bol, Daria Khlystun i Samile Bermannelli, samo su neka od njih, no danas se priča samo o tome kako sestre Bella i Gigi Hadid te Kendall Jenner nisu na popisu.
 
 
Gigi i Kendall već su dva puta hodale spomenutom pistom, dok je Bella to po prvi put učinila prošle godine u Parizu. Iako su posao odradile vrhunski, čini se kako ove godine za to neće imati priliku. No, njihovi obožavatelji tvrde kako će one ipak biti iznenađenje te kako Victoria's Secret ipak nije otkrio baš sve svoje tajne.
 
 
Podsjetimo, djevojke su često na udaru kritika da su manekensku slavu postigle isključivo zato što dolaze iz slavnih obitelji te zato što na društvenim mrežama imaju milijune sljedbenika, što itekako odgovara urednicima i brendovima, koji ih zapošljavaju, no unatoč tome, o njima se stalno priča i piše.
 
 
Kako god bilo, vjerujemo da će slavni brend pripremiti show za pamćenje, kao i svaki put dosad.