Članice najslavnijeg ženskog benda na svijetu otkrile tužnu stranu slave

Foto: Instagram

CURE su iskreno progovorile o životu pred očima javnosti.
 
Iako se često misli kako bogati i slavni baš nikada ne plaču, to je daleko od istine. Posljednje u nizu koje su to potvrdile su četiri članice popularnog ženskog pop benda Little Mix koje su iskreno priznale kako im često nije nimalo lako.
 
 
A prije nego krenete komentirati "kako njima sigurno ništa ne fali" i "neka pokušaju živjeti vaš život", pročitajte što su rekle o svojim životima pod svjetlima reflektora jer, sigurni smo, da ćete ih na neki način razumjeti.
 
 
Cure su svjetsku slavu stekle 2011. godine na slavnom X Factoru, a kada je u pitanju cijena slave, one kažu kako je ponekad itekako plaćaju. Tako su se sve četiri složile kako je to jedan vrlo usamljeni svijet.
 
 
"Sve smo ove godine kupile kuće, a niti jedna od nas nikada nije prespavala u njima", započela je Leigh-Anne za The Guardian te nastavila. "Čak i kada ste u grupi, šoubiznis može biti jako usamljeni svijet. Naše mame ponekad dođu na turneju, a moja je bila šokirana time kako to sve izgleda u stvarnosti. Pitala me prolazim li ja sve ovo sama i zar ne želim biti s ljudima."
 
 
"Upravo sam se vratila iz Europe samo kako bi se ponovno spakirala. Pogledala sam sve te kofere na podu i počela plakati i vrištati kako ja ovo više ne mogu. Doslovno sam imala slom jer ne mogu ostati kod kuće", nadodala je Jesy.
 
 
"Pod povećalom javnosti smo 24/7, mi ne znamo što je to privatnost. To je posebno teško kada si tužan", složile su se sve.
 
 
No kako ne bi ispalo da samo kukaju, plavokosa Perrie otkrila je kako istovremeno žive svoj san te se drže zajedno kako bi im bilo lakše. Upravo su nju cure podigle nakon pada zvanog iznenadni prekid zaruka s dečkom Zaynom Malikom, pjevačem koji je navodno samo odjednom odlučio da ona mora iseliti iz kuće.
 
 
Ubrzo nakon toga prohodao je s manekenkom Gigi Hadid s kojom je nedavno proslavio 2. godišnjicu veze, a Perrie mu je posvetila veliki hit "Shout Out To My Ex" s jasnom porukom da više nikada neće dozvoliti da je "spusti".