Courteney Cox o opsjednutosti estetskim operacijama: "Nisam sličila samoj sebi"

Foto: EPA-EFE

GLUMICA je godinama bila na meti kritika kao jedna od slavnih osoba koje pretjeruju s botoksom. Točnije, bilo kakvim estetskim zahvatima.

A iako je godinama izbjegavala davati komentare na tu temu, Courteney Cox‏ je prije dvije godine priznala kako nije bila zadovoljna vlastitim izgledom i da joj je starenje jako teško padalo, a spas je pronašla u estetskim operacijama. Barem je tada vjerovala da će joj one pomoći da zadrži mladolik izgled.

U međuvremenu je odustala od botoksa i sličnih načina pomlađivanja, a sada je u razgovoru za People otvoreno progovorila o vlastitom izgledu, ali i samopouzdanju.

"Iako sam morala prihvatiti da starim, to je bilo nešto što mi je bilo teško napraviti", započela je svoju priču te dodala kako su holivudski standardi ljepote ponekad poprilično strogi.

Priznala je kako je počela koristiti botoks jer nije bila zadovoljna sobom i svojim izgledom. No nakon nekog vremena je shvatila da zahvaljujući botoksu i operacijama više uopće ne nalikuje sebi i tada je odlučila prestati.

Od tada su prošle dvije godine, a ona se svakim danom osjeća sve bolje.

"Sada prihvaćam samu sebe i starim s onim što mi je Bog darovao, a ne s onim što pokušavam promijeniti", rekla je zvijezda Prijatelja.

Dodala je i kako nikada nije imala više samopouzdanja nego sada.

"Mislim da sam u fazi života u kojoj se lako osjećati dobro zbog onoga što sam, kakva sam osoba postala i kakva osoba tek nastojim postati", zaključila je.