Crno vs. bijelo: Modni okršaj stajliš imenjakinja

Foto: Saša Zinaja

CRNA i bijela boja uvijek nose i određenu dozu simbolike, pogotovo kada su suprotstavljene.

Bijela obično predstavlja dobro, a crna zlo, no kada je u pitanju moda, obje gotovo uvijek jamče eleganciju. Na to su nas još jednom podsjetile dvije poznate Hrvatice koje su sinoć na istom eventu osvanule upravo u takvim suprotnim izdanjima.

Riječ je o Ivi Šarić i Ivi Jerković koje, osim imena, dijele i besprijekoran stil te atraktivan izgled pa je zaista teško odabrati koja izgleda bolje.

Potpuno crnu kombinaciju nosila je Iva Jerković koja je iskombinirala poluprozirni čipkasti topić, kožnu pencil suknju, klasične salonke i clutch torbicu s logom brenda Saint Laurent, a crnilo je razbila jarkocrvenim ružem.

S druge strane, Iva Šarić zablistala je u gotovo potpuno bijelom izdanju. Bivša manekenka nosila je bijelu mrežastu mini haljinu, torbicu s lancem u istoj boji te neutralne čizme boje kože i visine iznad koljena.

Zbilja je teško odabrati koja izgleda bolje, no vjerujemo da na temelju osobnog ukusa već imate svoju favoritkinju. Crna ili bijela - koji ste vi tim?

 

A iako su se najviše istaknule, lijepa Ive nisu jedine koje su nas na eventu zadivile svojim stajlinzima. U nastavku pogledajte tko je još zablistao u chic izdanju:


Antonija Stupar Jurkin


Zsa Zsa


Ankica Dobrić