Cura zna posao: Evo koliko Kim Kardashian zarađuje po minuti

Foto: Instagram, Giphy

NEKI su rođeni pod sretnom zvijezdom.

Slavna starleta Kim Kardashian ovih je dana ponovno u centru pozornosti, zbog svojih golišavih fotografija, koje objavljuje na društvenim mrežama.
 
Obožavatelji i dio celebrity-ja odmah je burno reagirao na golotinju, poručujući Kim kako je sada supruga  i majka, no čini se kako nju ni najmanje ne zanimaju kritike.
 
"Oprostite što kasnim na zabavu. Bila sam zauzeta sa zarađivanjem 80 milijuna dolara na igrici i prebacivanjem 53 milijuna na naš zajednički račun", poručila je Kim svim hejterima, koji su se našli prozvani komentirati ju.
 
 
A štogod mi mislili o slavnoj reality obitelji i njezinoj svakako najrazvikanijoj članici, čini se Kim itekako ima nos za biznis, a tome u prilog ide i njezina mjesečna zarada.
 
Upozorenje, od ovih brojki bi ti se moglo zavrtjeti u glavi.
 
Radi se o 6,666,666 milijuna dolara na mjesec, što u prijevodu znači: 1,666,666 dolara na tjedan, 238,095 dolara na dan, 9,920 dolara po satu, 165 dolara  po minuti.
 
Iza nje su, među ostalim, obiteljski show, mobilne igrice, linija odjeće, parfemi, no ne zaboravimo ni činjenicu kako starleta masno naplaćuje i samo svoje pojavljivanje na određenim događajima, što itekako opravda, s obzirom da izaziva pravu pomutnju, gdje god da se pojavi.
 
 
Iako se posljednjih mjeseci, zbog majčinskih obaveza, malo smirila, vjerujemo kako je samo pitanje vremena kada će na tržište lansirati još neki proizvod sa svojim imenom.
 
165 dolara po minuti, kažeš?