Cure detalji o kraljevskom vjenčanju: Koga Meghan ne želi vidjeti na njemu?

Foto: Getty

OD KADA su prince Harry i Meghan Markle objavili zaruke, svijet s nestrpljenjem iščekuje kraljevsko vjenčanje. 

Par se zaručio u studenom 2017. godine, a ubrzo su javnosti otkrili i točan datum vjenčanja, od kojeg nas sad dijeli manje od pet mjeseci. Sudbonosno "da" Harry i Meghan izreći će 19. svibnja ove godine u Kensingtonskoj palači, a strani mediji navode da su se oboje potpuno posvećeni pripremi i organizaciji vjenčanja.  

"Jako se zabavljaju planirajući vjenčanje i nitko od osoblja nije nikada vidio princa tako uzbuđenog i sretnog," otkrio je jedan od zaposlenika u Buckinghamskoj palači.
 
 
Iako se očekivalo da će Meghan, baš kao i Kate Middleton, prepustiti organizatorima brigu oko detalja, poput hrane, pića, cvjetnih aranžmana i drugih ukrasa, glumica je i to preuzela u svoje ruke. Meghan se aktivno uključila i u sastavljanje liste uzvanika i tako precizirala s kojim ljudima želi podijeliti svoju sreću toga dana, a s kojima ne. 
 
 
"Ne očekujte da ćete na vjenčanju vidjeti Harryjevu bivšu djevojku Cressidu Bonas jer princ s njom nije ostao u dobrim odnosima. No nemojte se iznenaditi ako ugledate Chelsy Davy koja je također bila u vezi s Harryjem, ali je s njim ostala i jako dobra prijateljica te mu je među prvima čestitala na zarukama pa Meghan nema problema s njenim dolaskom na vjenčanje," ispričao je za strane medije izvor blizak kraljevskoj obitelji.