Dame u crnom: Rihanna u čizmama iznad koljena, Naomi, Blake i Jenna u zanimljivim haljinicama

Foto: Splash News

IAKO je najtoplije godišnje doba stiglo prije nekoliko dana, neke slavne cure još uvijek se ne skidaju iz tamne odjeće.

Iako je jedan od simbola ljeta sve kraća, lepršavija i šarenija odjeća, neke celebrity cure kao da su zaboravile na to.
 
To se posebno pokazalo ovaj tjedan, kada je njih nekoliko uhvaćeno na raznim lokacijama po svijetu, u tamnim odjevnim kombinacijama, koje su izabrale za poslovne sastanke ili samo večeru s prijateljima.
 
Tu prije svega mislimo na Rihannu, koja se ovih dana nalazi u britanskoj prijestolnici, gdje je uhvaćena na ulazu u jedan poznati restoran, gdje je večerala s prijateljima, a za tu prigodu obukla je široku, crnu majicu te čizme iznad koljena, u kojem dosita ne znamo kako je izdržala čitavu večer, obzirom na aktualno godišnje dobro, no ipak je to RiRi!
 
 
U istom restoranu, nekoliko minuta nakon što ga je Rihanna napustila, uhvaćena je i manekenka Naomi Campbell, u crnoj, lepršavoj haljinici, koja je isticala njezine prekrasne, duge noge, a slavna Crna pantera je pritom nosila i sunčane naočale, poput prave dive, iako je vani bio mrkli mrak.
 
 
Glumica Blake Lively samo je nastavila oduševljavati modnim komadima u New Yorku, ali i prekrasnim valovima na kosi, koje ćemo zasigurno isprobati i na svojoj, a ljeto je kao stvoreno za njih, bilo na plaži, bilo na vrućem, gradskim asfaltu.
 
 
Pjevačica Ciara izabrala je dugu, crnu haljinu za romantični spoj sa zaručnikom Russellom Wilsonom, dok je lijepa supruga Channinga Tatuma, glumica i plesačica Jenna Dewan prošetala sunčanim Los Angelesom u kratkoj, crnoj haljinici, s nešto većim dekolteom.
 
 
 
U New Yorku je bila i Heidi Klum, koja je tamo bila domaćica jedne zabave predstavljanja donjeg rublja, a tom prilikom, Heidi je obukla kratku, crnu haljinicu, s prozirnim dijelovima, na kojima su bile popularne točkice. Obzirom na njezinu liniju i duge noge, ovakve haljine savršen su izbor za manekenku.